torstai 30. marraskuuta 2017

Artikkelin viemää!


Ensimmäisen tiimipalaverin jälkeen on innostus korkealla. Hyvillä suunnitelmilla lähdetään rakentamaan kehittämistehtävää. Oman osuuden eli artikkelin kirjoittamiseen ja taustatiedon hakuun.



Inspiraation hakemisen artikkelia varten aloitin kirjastosta. Lueskelin monenlaista opetukseen ja ohjaukseen liittyvää kirjallista materiaalia. Kotona taustatiedon hakua jatkui etsimällä sähköisistä arkistoista väitöskirjoja ja pro gradu tutkielmia sekä myös ajankohtaisia artikkeleja. Haasteellista alkuun on löytää juuri se mikä sopii omiin tarkoituksiin. Niinpä linkkejä on talletettuna ja läpi käytynä pitkä lista. 

Opetuksesta ja ohjauksesta löytyi taustatietoa, jota saadaan hyödynnettyä ohjausvideon teossa. Virkeä tiimipäällikkömme hoitaa ohjausvideon teon.



Yhdessä toisen artikkelin kirjoittajan Piian kanssa pidimme Lahdessa Fellmannilla palaverin, jossa kokosimme artikkelin ”runkoa” ja tarkastelimme mitä taustatietoa vielä tarvitaan mahdollisesti lisää. Tänään pääsemme jo pitämään pop up tapahtuman Töölön K-supermarkettiin. Jännitystä ja innostusta ilmassa, aika on mennyt nopeasti ensimmäisestä aloituspalaverista.



- Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti