torstai 16. marraskuuta 2017

Ohjausta ilmassa

Tänään oli vuorossa jännittävät paikat, kun tähän astiset aikaansaannokset ja ideat piti esitellä ohjaavalle opettajalle. Pop-up-tapahtuman suunnittelu itsessään vaatii paljon suunnittelua, mutta kun siihen pitää vielä sisällyttää koulun asettamat tavoitteet ja toimintatavat niin soppa on valmis.  Tapahtuman tulee siis hyödyttää asiakkaita ja yhteistyö kumppania, eli Helsingin kaupunkia, mutta myös palvella meidän ryhmän opintoja. Asioita pitää siis pohtia monelta eri kantilta.

Sain kymmenen minuuttia ennen palaverin alkua team leader-Aleksilta viestin, jossa hän pyysi minua osallistumaan palaveriin hänen puolestaan.  Eihän siitä auttanut muu kuin etsiä äkkiä kännykän nappikuulokkeet, lukea läpi muutama aiemmin luotu muistio ja hyökätä linjoille. Onneksi nykypäivänä nämä palaveeraukset onnistuvat netin välityksellä!

Kahden minuutin kotitoimisto!

Palaverista opettajan kanssa saimme paljon hyviä ideoita esimerkiksi palautteen keräämiseen. Tämä olikin aihe-alue, jota emme olleet aiemmin ajatelleet. Palautteen kerääminen on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, kun ajatellaan tapahtuman onnistumisen arviointia. Hyviä vinkkejä saimme myös ihmisten kohtaamiseen ja keskustelun avaamiseen. Nyt on iskulauseet taskussa valmiina!

Tehtävänantoon kuuluu artikkelin kirjoittaminen. Helsingin kaupunki on ilmaissut kiinnostuksensa sen julkaisemiseen heidän sote-lehdessään, joka on todella hienoa. Kukaan meistä ei ole aiemmin virallisia artikkeleja kirjoittanut, mutta koululta saatava tuki sen luomiseen onneksi on olemassa. Opettajamme lupautui olemaan mukana artikkelin kirjoitusasun ja sisällön tarkistuksessa ennen sen julkaisua.

Loppuviikko meneekin jokaisella omien vastuualueiden kanssa puuhatessa ja maanantaina taas palataan porukalla linjoille!

- Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti