tiistai 14. marraskuuta 2017

Luovia ratkaisuja

Pop-up-tapahtuma sai taas tuulta purjeisiin kun Aleksi ja Krisli tapasivat Skypen välityksellä Helsingin kaupungilta Lilli Väisäsen (johtava hoitaja), Pirkko Excellin (erityissuunnittelija) ja Jaana Juutilainen-Saaren ( viestintäpäällikkö).


Krislin "toimisto"
Kesken työvuoron pitää ajatella luovasti, jotta
pääsee osallistumaan palaveriin rauhassa



Ideamme sähköisten palvelujen promoamisesta pop-up-tapahtumatyylisesti oli jo aiemmin saanut alustavan vihreän valon Helsingin kaupungilta, mutta tämän palaveri sinetöi tapahtuman kohtalon. Kaupunki lupasi pop-upille tarvittavan tuen. Materiaalit, standit, julisteet, tekniikan... saamme kaikki Helsingin kaupungin kautta!
Helsingin kaupunki toivoo käyttöönsä myös kuvia sekä YouTube-videon. Toiveissa heillä olisi jatkokäyttää videota opetusvideona siitä, miten sähköistä palvelua markkinoidaan ja kuinka sen käyttöä ohjataan asiakkaille. Prosessista tuottamamme artikkelin he haluavat julkaista kaupungin sote-verkkolehdessä. Tällaista tapahtumaa ei ole aiemmin järjestetty Helsingin kaupungin toimesta, joten toimimme pilottikokeiluna sille, voiko käyttäjien luo meneminen kasvattaa palvelujen käyttöä merkittävästi. Aiemmin sähköistä palvelua on esitelty vain terveyskeskuksissa.


Pop-up-tapahtuman paikaksi valikoitui K-Market Kasarmitori. Krisli oli jo aiemmin ollut yhteydessä kyseisen marketin kauppiaaseen, jolta saimme luvan pystyttää pisteemme heidän aulaan. Päädyimme paikkaan, koska siellä on mahdollisuus tavoittaa paljon pilottiterveysaseman asiakkaita sairaalaympäristön ulkopuolella. Ihmisvolyymit ovat isompia ja tilanne on neutraalimpi kuin terveyskeskuksessa. Kaupungilta saamme tukea kuvauslupien järjestämiseen! Mahtavaa, että muutkin tahot ovat innolla mukana pop-upin järjestämisessä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti