maanantai 6. marraskuuta 2017

Suuria valintoja

Harmaa, sateinen ja utuinen sää ei saanut tätä ryhmää lamautumaan paikalleen vaan projekti kulkee eteenpäin kuin höyryjuna. Olemme saaneet projektiin mukaan kohdeorganisaatiosta johtavan ylihoitajan kuin viestintäpuolen ihmisetkin. Ylellekin on tulevasta tapahtumasta vinkattu ja saatu sieltäkin kannustavaa palautetta. Ei huono!

Krisli on lähetellyt sormet verellä sähköposteja Helsingin kaupungin viestintävastaavan kanssa ja ensimmäiset palaveriajat onkin saatu sovittua. Krislin harteilla on myös järjestää tapahtumaan videokuvaaja. Ketkä muut olisivatkaan tehtävään parempia kuin opintopisteet silmissä kiiltävät opiskelijakollegat?

Krislille on myös tapahtumakordinaattorin virassa langennut tapahtumapaikan järjestäminen. Vieraasta kaupungista otollisen tapahtumapaikan löytäminen ei olekaan niin helppoa kuin voisi kuvitella. Porukalla mietimme paikkoja apteekista, automarkettiin, kirjastoon ja terveyskeskukseen. Oman mausteensa paikan valintaan tuo vielä se, ettei sähköisiä palveluja tosiaan vielä ole käytössä kuin kolmella terveysasemalla. Kohdeväestön löytäminen oli siis ykkösprioriteetti ja samalla suurin haaste! ... mutta haasteitahan tämä porukka ei pelkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti